Autoclaven

Alle kosten voor 5 jaar gedekt.

Ons concept voor autoclaven is de nieuwe standaard voor praktijken die houden van voorspelbaarheid en betrouwbaarheid. Voor een vast bedrag dek je in 1 keer voor 5 jaar alle kosten voor de autoclaaf, het jaarlijks onderhoud en eventuele storingen.

Daarnaast hebben we een cassette autoclaaf met een inhoud van 2 liter voor snelle sterilisatie of in geval van nood.

Het concept
De cassetteautoclaaf

SCROLL

Het concept.

Een betrouwbare no-nonsense autoclaaf met een ingebouwde tank voor gedestilleerd water. Procesregistratie verloopt via USB of een ingebouwde printer. Een labelprinter voor sterilisatiezakjes is optioneel.

De 18 liter autoclaaf kost €5.000 exclusief BTW en de 23 liter autoclaaf kost €5.500 exclusief BTW. Deze prijs bevat een contract van 5 jaar, waarbij het jaarlijks onderhoud 4 keer volledig inbegrepen is (na afloop van ieder jaar, behalve het vijfde). Ook zijn alle kosten van storingen inbegrepen in de prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van de onderdelen als de voorrijkosten en arbeidstijd. Ideaal voor praktijken die houden van betrouwbaarheid en voorspelbaarheid.

Deze prijs geldt voor een maximum van 700 cycli per jaar. Draait de autoclaaf meer dan 700 cycli per jaar dan is er een toeslag van €1.000 exclusief BTW.

Specificaties
Foto’s
Bestellen

Cassette autoclaaf.

€2.500 (excl.BTW)

Een handige autoclaaf van 2 liter. Het is de enige klasse B autoclaaf in zijn soort met een sterilisatiecyclus van 10 minuten. Handig als er iets snel gesteriliseerd moet worden of als extra autoclaaf in geval van nood.

Specificaties
Foto’s
Bestellen

Straight Dental: creating the new standard

Ons autoclaven concept is een goed voorbeeld van een nieuwe standaard. Dit is niet ons enige product dat een nieuwe standaard zet. Bekijk hier onze andere producten.

Meer over ons
Bekijk onze andere producten