fbpx
Hand- en hoekstukken2020-04-14T15:17:53+02:00

Hand- en hoekstukken

De beste prijs/kwaliteit verhouding.

We verkopen sinds 2011 airrotors, hand- en hoekstukken. TT Bio Healtcare maakt airrotors met een onverslaanbare prijs/kwaliteit verhouding en NSK is onze favoriet voor de hoekstukken. Wat ons betreft zijn deze merken de standaard.

Airrotors
Hoekstukken
Koppelingen

SCROLL

Airrotors

Betaalbaar met écht vergelijkbare kwaliteit.

We geloven dat wij met de airrotors van TT Bio het enige betaalbare alternatief voor de A-merken hebben met écht vergelijkbare kwaliteit. In 2011 hebben we een tandarts een jaar lang verschillende airrotors laten testen en zijn keuze viel zonder twijfel op de TT Bio airrotors. Vele honderden collega’s zijn inmiddels net zo blij verrast door de kwaliteit en het gebruiksplezier van onze airrotors. We hebben zowel een torque en een minihead versie voor multiflex en NSK Mach koppelingen.

Foto’s
Bestellen

Hoekstukken

We hebben hele goede ervaringen met de hoekstukken van NSK en bieden zowel rood, groen als blauw aan.

Foto’s
Bestellen

Koppelingen

Naast onze normale airrotor koppeling, verkopen wij ook de Fluoresce HD. Dit is een airrotorkoppeling met zowel de normale LED licht functie als een speciale UV functie: deze markeert cariës en composiet t.o.v. gezond weefsel. Met een druk op een knopje op de koppeling wissel je van gewoon licht naar UV licht. Heel handig om bijvoorbeeld precies te zien waar composiet zit en waar niet.

Wat is Fluoresce?
Bestellen