Schrijf u nu in voor 1 maand gratis de QuickSleeper op proef

Een QuickSleeper vrijblijvend proberen is een unieke kans. U ervaart zelf de voordelen van intraossaal verdoven en hoort uit eerste hand de reacties van uw patiënten. Een goede manier om zelf te ervaren wat voor een positieve impact het gebruik van de QuickSleeper op uw praktijk heeft.

Om de proefperiode zo succesvol mogelijk te laten verlopen, hebben we een kwalitatief begeleidingsprogramma samengesteld zodat de QuickSleeper optimaal benut kan worden. Lees hier bij de voorwaarden alles over dit traject en wat wij van u verwachten.

Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in. De inschrijftermijn eindigt op 16 oktober.

Ik doe mee met de online demonstratie op:

Voorwaarden vrijblijvende, gratis testperiode QuickSleeper

Om de QuickSleeper tijdens de testperiode optimaal te ervaren, gaan wij er van uit dat u minimaal 25 intraossale verdovingen zet.

Wij leggen tijdens de testperiode 4 korte vragenlijsten (ca. 20 seconden per vragenlijst) aan u voor om zo optimale ondersteuning te geven.

Voor gebruik van de QuickSleeper leest u de handleiding en volgt u onze online demonstratie zodat u weet hoe u de QuickSleeper moet gebruiken.

Voor uw eerste 3 intraossale verdovingen stuurt u ons een dag van te voren (voor 15:00) röntgenfoto’s (zonder de naam van de patiënt) via Whatsapp of email zodat we op basis hiervan input en tips kunnen geven.

Om ondersteuning te geven, is het essentieel dat u uw mobiele nummer met ons deelt.

De uitleentermijn van 1 maand start vanaf de datum waarop het apparaat door de tandarts is ontvangen.

Aan het einde van de uitleentermijn, kan de gebruiker er voor kiezen de QuickSleeper over te nemen (voor €4.875 excl. BTW) of te retourneren aan de bruikleengever.

Indien u niet binnen 14 dagen na het verstrijken van de uitleentermijn aangeeft dat u de QuickSleeper over wil nemen of retourneren, dan wordt automatisch overeengekomen dat u de QuickSleeper wil over nemen en ontvangt u hiervoor de factuur.

Mocht u na de vrijblijvende testperiode de QuickSleeper retourneren zonder aan de introductie deel te nemen, minder verdovingen te voltooien dan hierboven benoemd, geen röntgenfoto’s te delen of de vragenlijsten niet in te vullen, dan zullen wij een ‘onkostenvergoeding’ van €185 excl. BTW in rekening brengen. Onze ondersteuning tijdens deze proefperiode is namelijk essentieel om tot een optimale QuickSleeper-ervaring te komen.

Gebruiksvoorwaarden QuickSleeper

Te allen tijde bent u verantwoordelijk voor het gebruik van de apparatuur en zal de QuickSleeper gebruiken voor het beoogde doel en in overeenstemming met de specificaties voor gebruik in de handleiding.

U verplicht zich ertoe de reinigings- en onderhoudsinstructies op te volgen en het apparaat in perfecte staat te houden.

De bruikleengever blijft gedurende de gehele uitleentermijn eigenaar van de QuickSleeper en bijbehorende accessoires. De gebruiker kan de QuickSleeper en bijbehorende accessoires gedurende deze tijd niet overdragen, uitlenen of verkopen aan een andere partij.