Schrijf u nu in voor 2 maanden gratis de QuickSleeper op proef

Een QuickSleeper vrijblijvend proberen is een unieke kans. U ervaart zelf de voordelen van intraossaal verdoven en hoort uit eerste hand de reacties van uw patiënten. Een goede manier om zelf te ervaren wat voor een positieve impact het gebruik van de QuickSleeper op uw praktijk heeft.

Om de proefperiode zo succesvol mogelijk te laten verlopen, hebben we een kwalitatief begeleidingsprogramma samengesteld zodat de QuickSleeper optimaal benut kan worden. Lees hier bij de voorwaarden alles over dit traject en wat wij van u verwachten.

Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in.

  Wilt u deelnemen aan de Starterscursus (in Amsterdam) of online training?

  Ik neem deel aan de Starterscursus op:
  Als u niet deelneemt aan de Starterscursus raden wij u aan zich in te schrijven voor een Masterclass. Ik neem deel aan de Masterclass op:

  Deelnamevoorwaarden QuickSleeper 2 maanden op proef

  Voorwaarden vrijblijvende, gratis testperiode QuickSleeper

  • De startdatum van de 2 maanden is de datum waarop het apparaat door de tandarts is ontvangen.
  • Voor gebruik van de QuickSleeper leest u de handleiding en volgt u onze online demonstratie of volgt u de Starterscursus zodat u weet hoe u de QuickSleeper moet gebruiken.
  • Qua training raden we aan dat u tenminste 1 training fysiek aanwezig bent tijdens een training in Amsterdam en getraind wordt door een ervaren trainer. U kunt kiezen deze training te doen, voordat u begint (de Starterscursus) of u kunt eerst de online training volgen en vervolgens na tenminste 25 verdovingen de Masterclass in Amsterdam doen (dit is het meest effectieve traject). Mocht het u niet lukken de fysieke training in de trial periode te volgen, dan kunt u de Masterclass ook na de trial periode bijwonen.
  • Voor uw eerste 3 intraossale verdovingen stuurt u ons een dag van te voren röntgenfoto’s (zonder de naam van de patiënt) via de Whatsapp-groep zodat we op basis hiervan input en tips kunnen geven.
  • Om ondersteuning te geven, is het essentieel dat u uw mobiele nummer met ons deelt. Deze gebruiken wij om een WhatsApp-groep aan te maken. De groep is alleen voor gebruikers in uw praktijk en ons.
  • Om de QuickSleeper tijdens de testperiode optimaal te ervaren, gaan wij er van uit dat u minimaal 40 intraossale verdovingen zet.
  • Wij leggen tijdens de testperiode 6 korte vragenlijsten (ca. 20 seconden per vragenlijst) aan u voor om zo optimale ondersteuning te geven.
  • Aan het einde van de uitleentermijn is het onze verantwoordelijkheid aan te geven dat de periode verstreken is en u te vragen of u de QuickSleeper over wil nemen of wil retourneren. We verzoeken u ons dat dan zo snel mogelijk maar maximaal binnen 7 dagen te laten weten. Mocht u niet binnen 7 dagen antwoorden, dan zullen we u appen, mailen en bellen om u te vragen of u de QuickSleeper over wil nemen. Als u na nog eens 14 dagen niet reageert, dan wordt automatisch overeengekomen dat u de QuickSleeper wil over nemen en ontvangt u hiervoor de factuur. Dit gebeurt dus pas, nadat wij u via meerdere kanalen meerdere reminders hebben gestuurd.
  • Mocht u na de vrijblijvende testperiode de QuickSleeper retourneren zonder 40 intraossale verdovingen te zetten of de vragenlijsten niet in te vullen, dan zullen wij een ‘onkostenvergoeding’ van €185 excl. BTW in rekening brengen. Uw motivatie en onze ondersteuning tijdens deze proefperiode is namelijk essentieel om tot een optimale QuickSleeper-ervaring te komen.

  Gebruiksvoorwaarden QuickSleeper

  • Te allen tijde bent u verantwoordelijk voor het gebruik van de apparatuur en zal de QuickSleeper gebruiken voor het beoogde doel en in overeenstemming met de specificaties voor gebruik in de handleiding.
  • U verplicht zich ertoe de reinigings- en onderhoudsinstructies op te volgen en het apparaat in perfecte staat te houden.