QuickSleeper2023-01-26T13:38:27+01:00

QuickSleeper

De nieuwe standaard in anesthesie.

Door elektronisch gestuurde injectiesnelheid te combineren met de intra-ossale verdovingstechniek, zijn verdovingen comfortabel voor tandarts én patiënt.

Hoe het werkt
Hoe het werkt
Bekijk hier 50 reviews

Referenties

Zelf ervaren

Leercurve

Artikelen

Webshop

Straight Dental

SCROLL

Casuswinnaars

Eerder dit jaar hebben we een casuswedstrijd georganiseerd. Daar zijn 11 casussen voor ingeleverd die een beeld geven van de praktische toepassingen van de QuickSleeper. De inzendingen werden beoordeeld door Dr. Johan Aps en tandarts Frank Hertog. U kunt hier de top 3 casussen bekijken:

Henri Hellebrekers – Parodontitis apicalis

Henri extraheerde de 45 bij een patiënt met forse parodontitis apicalis. De patiënt had koorts en een behoorlijke zwelling van de onderkaak.

Bekijk casus

Corlien Wemes – Primaire cariës

Corlien behandelde een patiënt met angst voor prikken.

Bekijk casus

Marieke Hobbelink – Secundaire cariës

Marieke behandelde een patiënt die eerder bij twee andere tandartsen is geweest om een gaatje te vullen. Ze had de behandelingen eerder niet laten afmaken omdat de verdovingen niet goed werktten.

Bekijk casus
Bekijk alle cases

Meer dan 500 collega’s gingen u voor.

“De Quicksleeper gebruik in nu 100% en vervangt de klassieke anesthesie methoden. De patiënten reageren zeer positief op de QuickSleeper en wel om de volgende redenen: Vrijwel (of helemaal) pijnloos, de anesthesie zit “dieper”, patient voelt echt niets tijdens behandeling!! Ook het rustige tempo van injecteren is prettig voor de patiënt. Het wennen aan de QuickSleeper is zeker een traject waar even de tijd voor moet worden genomen, maar was dat met je eerste mandibulair ook niet zo.”
– Samenwerkende Tandartsen Made, Coen Weber