QuickSleeper2021-03-30T09:33:02+02:00

QuickSleeper

De nieuwe standaard in anesthesie.

Door elektronisch gestuurde injectiesnelheid te combineren met de intra-ossale verdovingstechniek, zijn verdovingen comfortabel voor tandarts én patiënt.

Hoe het werkt
Hoe het werkt
Applicaties

Referenties

Zelf ervaren

Leercurve

Artikelen

Webshop

Straight Dental

SCROLL

Meer dan 500 collega’s gingen u voor.

“De Quicksleeper gebruik in nu 100% en vervangt de klassieke anesthesie methoden. De patiënten reageren zeer positief op de QuickSleeper en wel om de volgende redenen: Vrijwel (of helemaal) pijnloos, de anesthesie zit “dieper”, patient voelt echt niets tijdens behandeling!! Ook het rustige tempo van injecteren is prettig voor de patiënt. Het wennen aan de QuickSleeper is zeker een traject waar even de tijd voor moet worden genomen, maar was dat met je eerste mandibulair ook niet zo.”
– Samenwerkende Tandartsen Made, Coen Weber

Wat uw collega’s van de QuickSleeper vinden
Vind een tandarts die pijnloos werkt bij jou in de buurt

De QuickSleeper zelf ervaren?

Inmiddels hebben we ruim 5 jaar ervaring met de QuickSleeper. Ons ideale traject om de QuickSleeper goed aan je te introduceren is dat we eerst tijdens een videocall van ongeveer een uur een demonstratie geven. Als je dan interesse hebt, is het aan te raden vervolgens naar een QuickSleeper Introductie te komen. Tijdens deze introductie, die gegeven wordt door ervaren tandartsen, wordt eerst nog even kort ingegaan op de theorie, waarna je aan de stoel uitleg krijgt over hoe je met de QuickSleeper aan de slag kunt. Dit is een hele praktische training met veel tijd aan de stoel. Als je wilt kun je de verdoving zelf ook zetten en zelf ervaren.

Vraag hieronder een videocall aan voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een videocall aan