QuickSleeper2022-07-25T14:29:36+01:00

QuickSleeper

De nieuwe standaard in anesthesie.

Door elektronisch gestuurde injectiesnelheid te combineren met de intra-ossale verdovingstechniek, zijn verdovingen comfortabel voor tandarts én patiënt.

Hoe het werkt
Hoe het werkt
Bekijk hier 50 reviews
Casuswedstrijd: de winnaars

Referenties

Zelf ervaren

Leercurve

Artikelen

Webshop

Straight Dental

SCROLL

Casuswinnaars

Eerder dit jaar hebben we een casuswedstrijd georganiseerd. Daar zijn 11 casussen voor ingeleverd die een beeld geven van de praktische toepassingen van de QuickSleeper. De inzendingen werden beoordeeld door Dr. Johan Aps en tandarts Frank Hertog. U kunt hier de top 3 casussen bekijken:

Henri Hellebrekers – Parodontitis apicalis

Henri extraheerde de 45 bij een patiënt met forse parodontitis apicalis. De patiënt had koorts en een behoorlijke zwelling van de onderkaak.

Bekijk casus

Corlien Wemes – Primaire cariës

Corlien behandelde een patiënt met angst voor prikken.

Bekijk casus

Marieke Hobbelink – Secundaire cariës

Marieke behandelde een patiënt die eerder bij twee andere tandartsen is geweest om een gaatje te vullen. Ze had de behandelingen eerder niet laten afmaken omdat de verdovingen niet goed werktten.

Bekijk casus
Bekijk alle cases

Meer dan 500 collega’s gingen u voor.

“De Quicksleeper gebruik in nu 100% en vervangt de klassieke anesthesie methoden. De patiënten reageren zeer positief op de QuickSleeper en wel om de volgende redenen: Vrijwel (of helemaal) pijnloos, de anesthesie zit “dieper”, patient voelt echt niets tijdens behandeling!! Ook het rustige tempo van injecteren is prettig voor de patiënt. Het wennen aan de QuickSleeper is zeker een traject waar even de tijd voor moet worden genomen, maar was dat met je eerste mandibulair ook niet zo.”
– Samenwerkende Tandartsen Made, Coen Weber

Applicaties
Vind een tandarts die pijnloos werkt bij jou in de buurt

De QuickSleeper zelf ervaren?

Inmiddels hebben we ruim 5 jaar ervaring met de QuickSleeper. Ons ideale traject om de QuickSleeper goed aan je te introduceren is dat we eerst tijdens een videocall van ongeveer een uur een demonstratie geven. Als je dan interesse hebt, is het aan te raden vervolgens naar een QuickSleeper Introductie te komen. Tijdens deze introductie, die gegeven wordt door ervaren tandartsen, wordt eerst nog even kort ingegaan op de theorie, waarna je aan de stoel uitleg krijgt over hoe je met de QuickSleeper aan de slag kunt. Dit is een hele praktische training met veel tijd aan de stoel. Als je wilt kun je de verdoving zelf ook zetten en zelf ervaren.

Vraag hieronder een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag een demo aan
Vraag een offerte aan

Leercurve

“De duidelijke uitleg van Thijs en de cursus die door straight dental werd gegeven, maakten dat ik direct de quicksleeper volop ben gaan gebruiken.”
Gerrie Veldhuis, Tandartspraktijk De Tandhoek

Een nieuwe techniek leren kost wat tijd en moeite. We staan continue klaar om te helpen de leercurve zo kort mogelijk te maken.

Instructie

Nadat u de QuickSleeper aangeschaft heeft krijgt u van ons een email met trainingsvideo’s. De QuickSleeper wordt geleverd met een uitgebreide klinische handleiding en een geplastificeerde verkorte handleiding die u in de beginfase bij de hand kunt houden. We maken ook een privé WhatsAppgroep aan zodat u uw vragen altijd direct kunt stellen en zeer snel input ontvangt. Na 3 weken ontvangt u een kort evaluatieformulier zodat we weten waar u staat en eventueel additionele support kunnen bieden.

MasterClass

Het is belangrijk dat u de QuickSleeper een tijdje gebruikt heeft voordat u naar de Masterclass komt (meestal is dit na zo’n 2 maanden). De Masterclass is een hele praktische training van een halve dag waarbij in groepjes van 4-5 tandartsen aan de stoel gewerkt wordt. Praktische tips & tricks worden behandeld en er wordt uitgebreid ingegaan hoe de “lastige” gevallen (bijvoorbeeld de 8-en in de onderkaak) te verdoven.

Persoonlijke begeleiding

Na de Masterclass blijven we u support geven via uw eigen WhatsAppgroep en de appgroep van uw Masterclass. Voor de echte diehards, die nog meer willen leren organiseren we ook nog Terugkomdagen.

Webshop

Om naalden, containers e.d. bij te bestellen kunt u op onze webshop terecht.

Webshop

Artikelen

Achtergrondartikelen over de QuickSleeper, uit wetenschappelijke publicaties en magazines.

Artikelen

Straight Dental: creating the new standard

De QuickSleeper is een goed voorbeeld van een nieuwe standaard: wij geloven dat verdoving in de toekomst alleen nog met QuickSleeper gezet wordt. De QuickSleeper is niet het enige product dat een nieuwe standaard zet, bekijk hier onze andere producten.

Meer over ons
Bekijk onze andere producten