“De eerste maal verzoving zetten met de Quicksleeper is een geheel nieuwe ervaring. Het is namelijk een manier die je niet gewend bent en de snelheid (of traagheid) van injecteren is ook nieuw. Hierdoor moet je het apparaat redelijk lang op een plek houden. In het begin lijkt het dan ook dat het allemaal veel langer duurt. Echter doordat de verdoving altijd en meteen zit is dit een illusie.
Na een steile “learning curve” krijg je steeds meer vertrouwen in het gebruik en de werking van de Quicksleeper. De intro en masterclass zijn een geweldige service waar je leer goed omgaan met het apparaat. Door het veel te gebruiken krijg je steeds meer mogelijkheden en zie je problemen voordat ze optreden. Ook wordt het indicatie gebied steeds groter en ik moet zeggen dat ik na een aantal maanden eigenlijk geen “normale” verdovingen meer geef.
Het allermooiste vind ik het gebruik bij een acute pulpitis: na de verdoving met de Quicksleeper voelt de patiënt helemaal NIET van de endo-start!!
Vanochtend kreeg ik het mooie compliment: “vorige keer had u zo’n ding dat u op het tandvlees zette en toen was het verdoofd, zonder dat ik er iets van gevoeld heb, en ik mocht meteen na de behandeling weer eten en drinken, kan dat vandaag ook?”