Second Opinion

De eerste Artificial Intelligence die real time helpt bij uw indicatiestelling.

Second Opinion geeft op basis van miljoenen x-rays direct aan wat de verwachte indicaties zijn. Het helpt u bij het verhogen van de zorgkwaliteit, het standaardiseren van de indicatiestelling in uw praktijk en het verbeteren van de communicatie met uw patiënten. Er zijn 2 versies: Lite voor alleen realtime beoordeling van x-rays en Standard voor realtime beoordeling en 1 jaar historie.

Wat is Second Opinion?
Vraag een demo aan
Bestellen
De FDA keurt Second Opinion goed

De voordelen van Second Opinion

Kwaliteit

Met behulp van slimme technologie brengt u de zorgstandaard van de praktijk naar een hoger niveau. In één oogopslag ziet u mogelijke indicaties en heeft u minder kans om iets te missen.

Klinische consistentie

Iedere behandelaar in uw praktijk begint met dezelfde uitgebreide informatie om een gedegen indicatie te stellen. Dit leidt tot klinische consistentie over de praktijk.

Communicatie

Verbeter de communicatie en acceptatie doordat u uw patiënten heel inzichtelijk laat zien wat volgens een objectieve Artificial Intelligence de problemen zijn.

Resultaat

Spoor problemen eerder op en verbeter daardoor uw resultaten.

Innovatief

Laat uw patiënten merken dat u investeert in innovatie en de meest moderne technieken gebruikt voor optimale zorg en heldere communicatie.

Second Opinion detecteert

Pathologiën

Botverlies

Tandsteen

Cariës

Randaansluiting

Periapicale radiolucentie

Verwijd parodontaal ligament

Behandelingen

Bruggen

Kronen

Vullingen

Implantaten

Wortelkanalen

Second Opinion detecteert

Pathologiën

Botverlies

Tandsteen

Cariës

Randaansluiting

Periapicale radiolucentie

Verwijd parodontaal ligament

Behandelingen

Bruggen

Kronen

Vullingen

Implantaten

Wortelkanalen

Second Opinion gebruikt artificial intelligence om x-rays real-time te beoordelen.

Behandelaren die Second Opinion gebruiken krijgen standaard de beschikking over een tweede paar ogen. Dit helpt om alle informatie die op de röntgenfoto te zien is, mee te nemen in hun beslissing.

Die zekerheid komt voort uit het vermogen van het systeem om tekenen van de meeste tandheelkundige pathologieën en andere behandelbare aandoeningen te detecteren. Ook degene die vaak moeilijk te zien zijn op röntgenfoto’s (zoals beginnende cariës of de vroege tekenen van een periapicale radiolucentie).

De software is getraind om botverlies, calculus, cariës, marge discrepantie, periapicale radiolucentie en een verwijd parodontaal ligament te herkennen. Het ziet ook waar bruggen, kronen, vullingen, implantaten en wortelkanalen zitten.

Artificial Intelligence is natuurlijk geen vervanging van de tandarts. Het is een heel nuttig ondersteunend instrument om de kwaliteit in uw praktijk te helpen verbeteren.

Vraag een demo aan
Bestellen

Prijs

Second Opinion wordt maandelijks in rekening gebracht. Het Lite abonnement kost €160 excl. BTW per maand en laat de x-rays alleen realtime zien. De Standard versie kost €195 excl. BTW per maand en geeft de mogelijkheid x-rays realtime en tot maximaal 1 jaar terug te bekijken. De Standard versie is daarnaast iets sneller. De prijs van het abonnement is voor de hele praktijk (onafhankelijk van het aantal kamers) met een maximum van 2.500 x-rays per maand. Er zijn geen extra kosten voor bijv. installatie. U begint met een abonnement voor minimaal 3 maanden. Vervolgens kunt u het op ieder moment opzeggen.

Vraag een demo aan
Bestellen