Second Opinion

De eerste Artificial Intelligence die real time helpt bij uw indicatiestelling.

Second Opinion geeft op basis van miljoenen x-rays direct aan wat de verwachte indicaties zijn. Het helpt u bij het verhogen van de zorgkwaliteit, het standaardiseren van de indicatiestelling in uw praktijk en het verbeteren van de communicatie met uw patiënten. Second Opinion beoordeelt realtime, en bij installatie laden we meteen 1 jaar historie in. Alles wat realtime beoordeelt wordt blijft bewaard.

Wat is Second Opinion?
Vraag een online demo aan
Bestellen
De FDA keurt Second Opinion goed

De voordelen van Second Opinion

Kwaliteit

Met behulp van slimme technologie brengt u de zorgstandaard van de praktijk naar een hoger niveau. In één oogopslag ziet u mogelijke indicaties en heeft u minder kans om iets te missen.

Klinische consistentie

Iedere behandelaar in uw praktijk begint met dezelfde uitgebreide informatie om een gedegen indicatie te stellen. Dit leidt tot klinische consistentie over de praktijk.

Communicatie

Verbeter de communicatie en acceptatie doordat u uw patiënten heel inzichtelijk laat zien wat volgens een objectieve Artificial Intelligence de problemen zijn.

Resultaat

Spoor problemen eerder op en verbeter daardoor uw resultaten.

Innovatief

Laat uw patiënten merken dat u investeert in innovatie en de meest moderne technieken gebruikt voor optimale zorg en heldere communicatie.

Second Opinion detecteert

Pathologiën

Botverlies

Tandsteen

Cariës

Randaansluiting

Periapicale radiolucentie

Verwijd parodontaal ligament

Behandelingen

Bruggen

Kronen

Vullingen

Implantaten

Wortelkanalen

Second Opinion detecteert

Pathologiën

Botverlies

Tandsteen