SleeperOne2021-12-17T11:19:23+01:00

SleeperOne5

Met Soan en SleeperOne zorg je voor comfortabele verdovingen voor al je patiënten. Geen pijn (ook niet als je palatinaal verdoofd). Geen “enge” spuiten.

De SleeperOne is al vele jaren de standaard voor anesthesie van kinderen omdat je er ook intraossaal mee kunt verdoven (dat kan overigens ook met de nieuwste aanwinst Soan). Intraossaal verdoven heeft voordelen: je doet kinderen geen pijn, je verdooft de lip en wang niet, er is geen inwerktijd en ook de moeilijke gevallen (zoals kaasmolaren) zijn vrijwel altijd verdoofd.

Hoe werkt het?
Hoe werkt het?
Applicaties

SCROLL

Dé oplossing voor anesthesie bij kinderen.

“De SleeperOne is voor mij een elegante manier van verdoven met name in het gebruik bij kinderen. Hij is klein, compact, ziet er neutraal uit en wordt minder snel geassocieerd met ‘de prik'”
– Freya Duvekot, Uitblinkers

Wat uw collega’s van de SleeperOne vinden

De SleeperOne bestellen.

U kunt de SleeperOne hier bestellen.

€2,350.00 (excl. BTW)

Webshop

Om naalden, containers e.d. bij te bestellen kunt u op onze webshop terecht.

Webshop

Article

In dit artikel van de ACTA (Academic Centre for Dentistry) wordt de SleeperOne met een ander computergestuurd anesthesie systeem vergeleken.

Het artikel

Straight Dental: creating the new standard

De SleeperOne is een goed voorbeeld van een nieuwe standaard: wij geloven dat als iedere tandarts zijn verdovingen met een SleeperOne zet het fijner zou zijn voor zowel de behandelaar als de patiënt. De SleeperOne is niet het enige product dat een nieuwe standaard zet, bekijk hier onze andere producten.

Meer over ons
Bekijk onze andere producten