Soan

Nu draadloos, modern en comfortabel verdoven!

Vaak is het enige waar uw patiënten nog tegen op zien de verdoving: de pijn die het doet om de verdoving te zetten of angst voor de naald/spuit. Door voorzichtig in te spuiten voorkomt u waarschijnlijk al drukopbouw, maar bijvoorbeeld pijnloos palatinaal verdoven blijft lastig. En het blijft een spuit. Met Soan zet u al uw verdovingen pijnloos (elektronisch gestuurd) en bent u van de typische spuit af. Cruciaal is de pengreep, die u volledige controle en precisie geeft.

Jacolien van Lente over Soan bij kinderen
Meer informatie
Demo aanvragen
Bestellen

Vanaf het begin heb ik de verschillende QuickSleepers en SleeperOnes gebruikt om zo vriendelijk mogelijk een adequate verdoving te kunnen geven. Enkele weken gebruik ik nu de nieuwste aanwinst van Dental hi tec, de Soan. De Soan is een heerlijk apparaat om mee te werken. Het is draadloos, ligt makkelijk in de hand en oogt vriendelijk. De Soan is zeer gemakkelijk in gebruik en kan je naar eigen voorkeur instellen, zo vind ik bijvoorbeeld de cruise control optie erg prettig.

Ik krijg er niet helemaal de vinger achter waar het aan ligt, maar de Soan wordt nog beter geaccepteerd door de kinderen die verdoving krijgen. Wellicht omdat het apparaat zo stil is. Voor mij is de Soan op dit moment het apparaat van eerste keus voor het geven van een verdoving bij kinderen.

– Jacolien van Lente, Poetz Jeugdmondzorg

De voordelen van Soan

Verdoven in de 21e eeuw.