Soan

Nu draadloos, modern en comfortabel verdoven!

Vaak is het enige waar uw patiënten nog tegen op zien de verdoving: de pijn die het doet om de verdoving te zetten of angst voor de naald/spuit. Door voorzichtig in te spuiten voorkomt u waarschijnlijk al drukopbouw, maar bijvoorbeeld pijnloos palatinaal verdoven blijft lastig. En het blijft een spuit. Met Soan zet u al uw verdovingen pijnloos (elektronisch gestuurd) en bent u van de typische spuit af. Cruciaal is de pengreep, die u volledige controle en precisie geeft.

Om de prijs hoeft u het niet te laten: nu tot 30 juni voor €1.995 exclusief BTW (ipv €2.350 exclusief BTW).

Meer informatie
Demo aanvragen
Bestellen

Vanaf het begin heb ik de verschillende QuickSleepers en SleeperOnes gebruikt om zo vriendelijk mogelijk een adequate verdoving te kunnen geven. Enkele weken gebruik ik nu de nieuwste aanwinst van Dental hi tec, de Soan. De Soan is een heerlijk apparaat om mee te werken. Het is draadloos, ligt makkelijk in de hand en oogt vriendelijk. De Soan is zeer gemakkelijk in gebruik en kan je naar eigen voorkeur instellen, zo vind ik bijvoorbeeld de cruise control optie erg prettig.

Ik krijg er niet helemaal de vinger achter waar het aan ligt, maar de Soan wordt nog beter geaccepteerd door de kinderen die verdoving krijgen. Wellicht omdat het apparaat zo stil is. Voor mij is de Soan op dit moment het apparaat van eerste keus voor het geven van een verdoving bij kinderen.

– Jacolien van Lente, Poetz Jeugdmondzorg

Systeem

Soan is draadloos en wordt geleverd met een oplader (u hoeft dus geen batterijen te wisselen). Ook het voetpedaal is draadloos. Dit werkt echter volgens het “knijpkat principe”: als u het voetpedaal indrukt wordt er elektriciteit gegenereerd en een radiosignaal naar de sturing verstuurd. Het voetpedaal heeft dus geen batterijen nodig en hoeft ook niet opgeladen te worden.

Meer informatie

Verdoven in de 21e eeuw.

Interesse?

We willen Soan graag (online) aan u laten zien. Tijdens een videcall van ongeveer een half uur kunnen we een korte demonstratie geven en uw vragen beantwoorden.

Call aanvragen