Spraakgestuurde parodontium status

Gemakkelijk, snel, hygiënisch en ergonomisch.

Met VoiceWorks wordt gemakkelijk en snel een parodontium status gemaakt zonder een toetsenbord aan te raken. Zonder uit de mond op te hoeven kijken, wordt via spraakherkenning de status van het gebit in kaart gebracht. Nu met 3 maanden tevredenheidsgarantie!

Mondhygiënisten over VoiceWorks
VoiceWorks korte impressie
Een hele status met VoiceWorks
Bereken de financiën voor jouw praktijk

Gemakkelijk en snel uitvoerbaar door één persoon.

VoiceWorks is een systeem om een parodontiumstatus mee te kunnen maken. Via een draadloze headset geeft de behandelaar de metingen door aan het systeem. Deze worden direct omgezet naar een duidelijk document. VoiceWorks werkt heel gemakkelijk en snel. Het kost daardoor weinig tijd en energie om een pocket-of parodontiumstatus te maken. Hierdoor zult u dit waarschijnlijk vaker doen. Het is mogelijk VoiceWorks te koppelen aan o.a. Exquise, Complan, Oase (zij vragen een vergoeding voor koppelingen).

Hoe werkt het?
Voorbeeld van link
Wat kost het?

Wat vinden collega’s ervan?

We hebben onze klanten gevraagd wat ze de belangrijkste voordelen vinden van VoiceWorks:

Efficiency 81%
Tijdsbesparing 75%
Ergonomie 55%
Innovatieve uitstraling 55%
Patiëntcommunicatie 55%
Hygiëne 50%

“Door te werken met VoiceWorks werk je dus sneller, hygiënischer, efficiënter en niet het minste belangrijk, is er meer rust tijdens de behandeling.”

Monique de Boer – Mondhygiëniste/Traumatherapeut

Bekijk de reviews

Heldere communicatietool.

Veel waarde zit in de communicatie met de patiënt. De patiënt hoort direct wat de status van het gebit is. Het systeem zet de status direct om in een duidelijk document, dat met de patiënt besproken wordt. Bij een volgend bezoek worden veranderingen inzichtelijk gemaakt.

Een VoiceWorks status [PDF]
Vraag een demo aan
Bestellen

Prijzen

De introductieaanbieding is €1295(excl. BTW) per headset en vervolgens betaalt u €89 (excl. BTW) per maand. U krijgt hiervoor de headset, software installatie, software, training, support en volledige garantie (als de headset defect is, krijgt u dezelfde dag een nieuwe toegestuurd). U kunt de headset in meerdere kamers gebruiken. De statussen zijn op elke computer in de praktijk beschikbaar om in te zien. Werkt u met meerdere headsets in een praktijk, dan betaalt u alleen voor de eerste €89 (excl. BTW). Voor de overige headsets betaalt u €20 (excl. BTW) per maand.

We geven u nu tijdelijk een unieke kans om te beoordelen of VoiceWorks u ook iets brengt. We geven 100% tevredenheidsgarantie: bent u na 3 maanden niet tevreden, dan kunt u de headset terugsturen en dan krijgt u de volledige aanschafprijs van de headset terug (voor de volledigheid: u betaalt wel de €89 licentie per maand). Het maandcontract is overigens altijd op ieder moment opzegbaar.

Bereken de financiën voor jouw praktijk

Vraag een demo aan.

We geven graag eerst een vrijblijvende online demo van circa 20 minuten. We laten zien hoe het systeem in de praktijk werkt en beantwoorden uw vragen.

Wanneer u VoiceWorks aanschaft, installeren wij de software op elke computer waar de headset gebruikt gaat worden, en krijgt u een training van ongeveer 1 uur. Vervolgens sturen we u gedurende de eerste weken korte video’s voor verdieping van uw kennis. Indien gewenst is meer training altijd mogelijk.

U kunt ook altijd bij ons terecht met uw support vragen.

Vraag een demo aan
Bestellen