Woson autoclaaf uitlezen

Op deze pagina leggen we uit hoe u de Woson sterilisator uitleest op een Windows computer. Wat hebt u nodig:

  • Het uitleesprogramma. Deze kunt u downloaden: .zip.
  • Een programma om zips te extraheren, zoals WinRAR.
  • Administratie-rechten op uw computer.

Stap 1

.zip: pak het Wocorder_setup.zip bestand uit in deze map. Hij zet een nieuw bestand in dezelfde map. Let op: rechtstreeks uit de .zip het bestand openen werkt niet, hij moet eerst uitgepakt worden. Hieronder het voorbeeld als in WinRAR op uw computer hebt staan:

Stap 2

Nadat u het programma uitgepakt heeft, kunt u hem gaan installeren. Rechtsklik op het nieuwe bestand en kies dan “Als Administrator uitvoeren” of “Run as Administrator”.

Er is een kans dat u een beveiligingsmelding krijgt. Om de beveiliging op te heffen (alleen voor dit programma): rechtsklik op het nieuwe bestand, kies “Eigenschappen” of “Properties”, en vink dan onderin “Blokkering opheffen” of “Unblock” aan, en kies vervolgens “Toepassen” of “Apply”. U kunt nu deze stap uitvoeren.

Stap 3

Loop het installatieproces door. Ik ben persoonlijk blij met de standaard opsla-locatie, naam in het startmenu, maar ik wil wel een icoontje op mijn desktop. U kunt bij het einde van de installatie ervoor kiezen het programma meteen op te starten.

Stap 4

Koppel de USB-stick met rapportages aan uw computer. Wanneer u in het uitleesprogramma op “+ Folder” klikt, kunt u navigeren naar uw USB stick. Daar kiest u de folder “REPORT” en klikt u op OK. De folder komt in het lijsjte onder “+ Folder” te staan. Als u op de folder klikt, en vervolgens op het pijltje naast de folder, ziet u een lijst met verslagen. U kunt ze bekijken door ze aan te vinken.